Toptan Mont Reklam


Adet gecikmesi ile ilgili gelen yorumlar


Resimli Kat Kebab Tarifi


1.Yorum yapan Pelin — Aralk 26, 2009 @ 11:39 pm Merhaba, 16 kasm da regl oldum. 26 Aralk olmasna ramen hala regl olmadm. 38 yandaym. bugn predictor ile kendim test yaptm, negatif kt. Sebebi ne olabilir, yorumlarnz rica ederim. ayrca prediktor lere guven olurmu ?

2.Yorum yapan fato — Aralk 27, 2009 @ 1:15 am adetm cok gec gelyor erkek arkadasmlada lskye de grmedm ama sebeb nedr onu ogrenmek styorum gunu gune gelmyor adetm



4.Yorum yapan yaren — Aralk 27, 2009 @ 6:25 pm ben yaren 19 y dym 6 oldu evlendim evlendigimden buyna adet duzenszlgm ortaya cikt surekli 20 gun uzernden geciyor nden olablr aca

1.Yorum yapan nilfer — ubat 24, 2008 @ 5:49 pm mrb ben 1 aydr adet gremiyorum herhangi bir ilikiye girme olaymda olmad ve nedenini gerekten ok merak ediyorum nie adet grmyorum ?

2.Yorum yapan admin — ubat 24, 2008 @ 10:55 pm adet gecikmesi nedenleri belki sorunuzun yant olabilir 1 ka hafta sene iinde 1 -2 kere olmas normaldir.
stres yapmamak gerekir.likiye girmemi olmanz rahat olmanz gerektirir.

Sayglar,

3.Yorum yapan aya — ubat 26, 2008 @ 2:07 pm mrb ii gnler..ben 1 aralkta ilkiye girdim ve aralk 25te rengl oldum.ve bidaha hi olmadm bugun ayn ubat 26si.. ok korkuyorum acaba hamilemiyim

4.Yorum yapan emine — Mart 5, 2008 @ 5:32 pm adetim 11 gn geti ila kullanyorum acaba ogeciktirir mi yoksa hamilemiyim

5.Yorum yapan admin — Mart 5, 2008 @ 7:55 pm kullandnz ilaca bal olabilir (prospektsnde yan etkilerini okuyun)
hamile iin eczaneden gebelik testi alp yapabilirsiniz.

6.Yorum yapan emine — Mart 5, 2008 @ 10:57 pm test yaptm kmad adet belirtisi yok gebe kma ihtimali varm

7.Yorum yapan admin — Mart 6, 2008 @ 11:53 pm test cihazlar % 99 orannda doru netice veriyorlar strese bal adet gecikmesi olabilir

8.Yorum yapan esk — Mart 20, 2008 @ 7:22 pm erkek arkadasmla ters ilikiye girdik ve adetim 1 ay gecikti acaba hamile olma ihtimalim var m ?

9.Yorum yapan madam35 — Mart 24, 2008 @ 12:54 pm mrb.erkek arkadasmla ilikiye girdik bosalma olmad ve adetim 20 gn gecikti. iki defa test uyguladm ve sonuc negatif yani gebelik yok sizce hamile olma ihtimalim warm_

10.Yorum yapan emel — Mart 24, 2008 @ 1:26 pm merhaba benim adetim 20 gn geti 10 anneyim
eimle korunuyoruz testler negatif kt acaba niye hala olmadm birde ok stresliyim ondan olabilirmi?

1.Yorum yapan admin — Mart 24, 2008 @ 10:26 pm emel hanm
stres ve senede 1-2 kere adet gecikmesi grlebilir.

madam35

kendiniz sylemisiniz gebelik yok demek hamilelik yok demektir stresdesiniz anlalan 0 emin olmak iin hastahanede test yaptrabilirsiniz.Ayrca boalmann tam anlamyla gereklemesi gerekmez ozgazmaulamadan ncede sv ak bir miktar gereklemektedir

2.Yorum yapan zge — Mart 27, 2008 @ 3:59 pm merhaba,ben yaklak 6 aydr kllanma sorunumdan dolay diane 35 kullanyorum fakat bu ay kullanmadm ve adetimde 10 gnlk bir gecikme var bunun nedeni ne olabilir acaba…

3.Yorum yapan admin — Mart 27, 2008 @ 7:57 pm diane 35 doumkontrol ilacdr. Bir takm horman dzenleyicidir. Brakld takdirde adet dzensizlii grlebilir

4.Yorum yapan sema — Nisan 3, 2008 @ 12:44 pm merhaba, ben bundan 20 gn nce narkoz alp basit bir ameliyat geirdim burnumdan . u anda adetim 3 gn gecikti .evde uygulanan testte bi ey kmad.acaba narkozun etkisi geciktirebilir mi ne olur bana yardmc olursanz sevinirim

5.Yorum yapan ipek — Nisan 3, 2008 @ 6:57 pm benim adet kanamam gecikmeli oluyor du ama45 gnd olmadm .test negatf ckt bu srada karnmda sslk oluyor ve agr oluyo. esmle lskde zorluk cekyorum neden ben rahatlatcagna nanyaom bana br yol gostern by

6.Yorum yapan aysun — Nisan 11, 2008 @ 5:37 pm merhaba ben 24 yandaym 1 buuk yllk evliyim 2 kere hamile kaldm fakat bebekler karnmda ld benim adetim herzaman ok dzenli oldu geen ay hamile kalmay planladk planladmz ay adet olmadm test yaptm kmad kan testi yaptm gebelik yok tam 2 buuk ay gecikti hastaneye gittim doktor bir ila verdi o ilatan sonra adet oldum hormon testlerine ve bir ka test daha yapld hepsi tyemiz kt ve doktor bana kilo vermen gerekiyor dedi baz aratrma yaptm kiloyla alakas oolmaz deniliyo stelik benim kilom normal ar bir kilom yok gerekten kiloyla ilgisi olurmu deilse ne olabilir hamile kalmam iin bir sorunmu bu ltfen beni aydnlatn teekkrler

7.Yorum yapan ebru — Nisan 18, 2008 @ 10:23 am benimde adetim 6 gn gecti cok merak ediyorum kt biey varsa diye.gebelik testi negatif.cok korkuyorum kt biey varsa diye

8.Yorum yapan aylin — Nisan 22, 2008 @ 1:41 pm ya bn 4 aydr adet olmuormm herang b lsk ykk yane okulum fln btt snav stres fln acaba ondanm

9.Yorum yapan admin — Nisan 22, 2008 @ 7:01 pm Bence uzun bit sure bir kontrole gitmende fayda VAR

10.Yorum yapan aylin — Nisan 23, 2008 @ 1:03 am sktn stress olur dio arkmn annes bu konuda doktor yane olmasn bekle evlenene kadrr ble norml ded
1.Yorum yapan arzu — Nisan 24, 2008 @ 3:20 pm mrb ben adetime 2 hafta kala eimle ilikiye girdim ve adetim 1ay gecikti acaba hamilemiyim.Hamile kalma adet dnemiyle beraber 18 gn iinde deilmi?

2.Yorum yapan admin — Nisan 24, 2008 @ 9:37 pm Merhaba Arzu hanm,

28gn – 2 hafta(14 gn) =14 gn eder yani 18 gnn iinde kalr.
 sanrm hamilesiniz. Hemen eczeneden test alp yapn. Umarm beklemediiniz bir gebelik olmaz. Ama hesap olmayan gzel eylerde biz insanlar iindir.

Sayglarmzla,

3.Yorum yapan leyla — Nisan 30, 2008 @ 4:36 pm merhaba ben eimte tam ilikiye girmedim ama adetim 5gn gecikti acaba hamilemiyim

4.Yorum yapan pnar — Mays 21, 2008 @ 5:03 pm merhaba ben bir aydr adet drmyorum acaba hamilemiyim ama iki kere hamilelik testi yaptm negatif ckt araln 24 dsk yaptm acaba ondanm olmuyor

5.Yorum yapan admin — Mays 21, 2008 @ 9:02 pm merhaba Pnar hanm,

Senenin belli dnemlerinde strese bal adet gecikmeleri grlebilir.bence rahat olun 1-2 hafta daha bekleyin problemolacan zannetmiyorum gecikmesresi 2 ay geerse mutlaka bir doktora grnmenizi tavsiye ederiz

Sayglarmzla,

6.Yorum yapan pnar — Mays 22, 2008 @ 9:51 am daha once hamile kaldgmda boyle olmad ondan endselenyorum 24 arayla adet goruyorum yan adetm duzenl herzaman acaba hamlelk test kac gun gectkten sonra bell olyor smd benm adet gunumden harc br hafta gect bunu ogreneblrmym

7.Yorum yapan admin — Mays 22, 2008 @ 7:30 pm hamilelik testi eer hamile iseniz hemen sonu verir beklemenize yani belli bir gn gemesine gerek yok.
tabi hamilelik testi idrar testi ise Konuyu buradan okuyun karsa kesin kmazsa hamile olmadnz anlamna gelmez

8.Yorum yapan kbra — Mays 26, 2008 @ 5:10 pm ben 1 aydr adet gremiyorum bir ilikiyede girmedim nedenini renebilirmiyim acaba?

9.Yorum yapan buseniz — Mays 27, 2008 @ 2:06 pm 20 yasndaym.bekarm. adetim dzensiz oluyor.yani genelde 1 buuk 2 ayda falan oluyor .en son nisann sonunda olmam lazmd.o zamandr hi olmuyorm.bunun nedeni ne olabilir?

10.Yorum yapan gamzeli — Mays 27, 2008 @ 3:56 pm ben erkek arkadamla sadece camasrmn stnden srtnme yoluyla ilikiye girdim boalma falan olmad ama adetim gecikti daha sonra oldum ama 1 gn ve cok az test aldm negatif ckt acaba bii olablir mi?








Facebook'a Ekle Cevap Yaz
General
Aralk 31, 2009, 02:59:22


Bu mesaj alnt ile cevaplaAlnt

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukar git
Yantla | Yazdr

Kum Torbas
TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc